Я н коли не шкодую

***

Я ніколи не шкодую
Про шляхи свого життя,
Літ ніколи не рахую,
Бо нема їм вороття.

Мені стати не судилось
Кращим, ніж я є тепер,
Хоч і все життя хотілось
Досягти найвищих сфер.

Та гадаю, ще можливо
Ці вершини досягти
І негоди всі сміливо
Можна ще перемогти.

І прийде новий світанок,
Новий день життя мого.
Я скажу в той світлий ранок,
Що досяг уже всього.

06.02.1999


Рецензии