Сьогодн ти побачення призначила мен

***

Сьогодні ти побачення призначила мені.
Я зараз найщасливіша людина на землі.

Радію і хвилююся, не знаю, що робить
І до цієї зустрічі рахую кожну мить.

Прийду і розкажу тобі про всю свою любов
І як від твого погляду холоне в жилах кров.

Скажу тобі, як мучуся, не сплю ночами я,
Бо в думці тільки образ твій і посмішка твоя.

Та на побаченні усі слова я забуваю
І можу вимовить лише, що я тебе кохаю.

04.02.1999


Рецензии