О люди добр, що я запод яв

***

О люди добрі, що я заподіяв,
Що ви не поважаєте мене?
Хіба я на чужому полі сіяв,
Хіба я вкрав колоссячко рясне?

Невже не вам, усе своє віддавши,
Я лиш допомагаю день у день?
Мої дари із радістю прийнявши,
Добра і вдячності не згадуєте ймень.

Та все ж я вірю, прийде незабаром
Той день, який я жду уже давно.
Побачу я, що все ж таки не даром
Я людям віддавав своє добро.

28.01.1999


Рецензии