Рiздвяне

Засвітилась Різдвяна зоря
Над холодним засніженим степом.
Часом сумно згадаю про тебе –
Зраду майже пробачила я.

Очі сина, як в тебе, ясні –
Сіро-сині, струмково-весняні,
Пересипані сміхом, піснями.
І кучерики ці запашні.

Ручки спритні і ніжки прудкі,
Щебет з ранку до пізньої ночі.
...Хто ж тебе пожаліти не схоче
У хвилини щасливі такі?

Перелітний мій птах! Із доріг
До якого порога простуєш?
Крізь байдужість і хугу чи вчуєш,
Що для тебе Господь приберіг?

Засвітилася зірка Різдва...


Рецензии