Маманя сплять

Маманя сплять їм жаби сняться,
А я одна дома сиджу.
"Ах не хотіте прогуляться
По плодоягідном саду".

Пр: А він ідьоть на ньом галоші,
    Пінжак засукан в рукава,
    Хуражка ватня, щей на лобі,
    Щоб не озябла ж голова.

А я ж така, я дуже гарна
І юбку маю на ремні,
В блискучих ботах і в колготах,
Що так подобаються мні.

Пр:

Ми три часи в кіно сиділи
И нічаво не пойняли,
На гривню сємєчєк наїли,
Ну а потом гулять пішли.

Пр:

Кущі пахучої сирені,
А в голові дурні думки,
Ревуть корови, скриплять двері,
На ферму вже доїть пішли.

Пр:

Ну що за напасть, шо за горе.
Куда поділись мужики?
В саду з тобою лиш гуляли,
Ну а потом домой пійшли.

Пр:


Рецензии
А мне понравилось!!

Любовь Горди   13.01.2014 23:59     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.