Божыя вестуны

                "Ён узьвёў вочы свае і зірнуў,
                і вось, тры мужы стаяць насупраць яго.
                Угледзеўшы, ён пабег насустрач ім
                ад уваходу ў намёт і пакланіўся
                да зямлі.."    Быцьцё 18:2

Пасланцы  зь  неба,  пагасьціўшы  ў  Абрагама,
Запэўнілі,  што  Сарра  хутка  будзе  мамай.
Як,  дзевяностагодней,  сына  нарадзіць?!
Я б  рагатаў  тады,  як  Сарра,  гэтак сама!


Рецензии