Коли удвох були
Від погляду твого -
Немов зустріти взимку літо
Чи в темряві вогонь.
Лиш від одних думок про тебе
Засяяти нараз.
І відчувать солодкий трепет,
Як од любовних фраз.
Ширяти в небі-оксамиті,
Мов золоті орли.
І знов переживати миті,
Коли удвох були.
Свидетельство о публикации №110122207702