Темне все стороною

ТЕМНЕ –ВСЕ СТОРОНОЮ.
МРІІ – СОЛОДКИМ СНОМ .
БІЛОЮ НОВИНОЮ
СНІГ ПІД МОІМ ВІКНОМ .

ЗОРЯНИЙ ЧАС ЖАДАННЯ
ЧИ ЧЕРГОВИЙ ОБМАН  ?!
ХОЛОД , АБО КОХАННЯ _
ЦЕ ВЖЕ ЯКИЙ ТАЛАН …

СЕРЦЯ ВЕЛИКІЙ ЗАПИТ
Й КРАПЛІ  ЗАМЕРЗШИХ СЛІВ ,
ЧІ ТО ЖАГУЧИЙ ЗАПАЛ
Й КРОК У ХОЛОДНИЙ  РІВ .

ВСЕ НА ОДНІМ ЗІТХАННІ ,
ВСЕ НА ОДНІМ ЛИСТІ :
ВІДПОВІДЬ – ПРИВІТАННЯ
В ДУШІ ЧУЖІ , ПУСТІ ?!

АЛЕ СОЛОДКІ Ж МРІІ ,
АЛЕ Ж СТРУМКІ ДУМКИ !
БО ЯК ЖИВА НАДІЯ ,
ПОТИСК ТВЄІ  РУКИ !


Рецензии