Я все життя тебе шукаю

***

Я все життя тебе шукаю
І не покину це робити.
Ясну надію в серці маю -
Шукати, доки зможу жити.

Тебе шукаючи по світі,
Я все розпитую людей,
Чи не могли вони зустріти
Твій погляд, блиск твоїх очей.

Та як мені відповідають
"Не зустрічали ми її",
Надії ті не пропадають,
Скінчивши пошуки мої.

Тебе готовий я шукати
Хоч до скінчення днів своїх,
Щоб знову й знову відчувати,
Як кличе марево доріг.

Можливо, ти і не існуєш,
Я, певно, вигадав тебе.
Тебе нема і ти не чуєш,
Як я обманюю себе.

27.01.1999


Рецензии