Невже я знову помилився

***

Невже я знову помилився,
Невже поразки знов зазнав?
Невже я вкотре поступився
І славу ворогу віддав?

Хіба не прагнув я постійно
Собі урвати ласий шмат?
Чи працював я недоцільно,
Не так спрямовував талант?

Цей бій доводиться програти.
Хіба повинно бути так?
Готовий я усе віддати
За перемоги вірний знак.

Ні, я не здамся, не скорюся,
Своїх знамен я не віддам.
Свого я все-таки доб`юся,
Дам добру відсіч ворогам!

21.01.1999


Рецензии