Мр ю я, щоб ми з тобою

***

Мрію я, щоб ми з тобою
Полетіли в височінь,
За далекою горою
Обігнавши свою тінь.

Мрію я, щоб попливли ми
Серед моря, буйних хвиль
І, пірнувши, як дельфіни,
Подолали сотні миль.

Мрію я, щоб нам поїхать
Десь далеко, за ліси
І повітрям свіжим дихать,
Чистим подихом весни.

Мрію я, щоб просто разом
Ми з тобою вдвох були
І щоб всі, як за наказом,
Мрії враз до нас прийшли.

21.01.1999


Рецензии