Погляньте - ось я перед вами

***

Погляньте - ось я перед вами
Такий, як є, звичайний і простий.
Такий, як всі, з руками і ногами,
Лечу, як всі, у вихорі подій.

Як в будь-кого у мене голова,
Хвилююсь я, як будь-яка людина
І вимовляю ті ж самі слова,
Як і у всіх, швидка моя година.

Як всі, я хочу добре жити,
Як кожен, вірю у дива,
Як кожен, хочу полетіти
Туди, де сонце заграва.

Та лиш мої всі мрії й сподівання,
Що їх плекаю я в своїй душі,
Лише для мене голос і мовчання,
Тільки для мене в серці йдуть дощі.

20.01.1999


Рецензии