Я вже давно тебе не бачив

***

Я вже давно тебе не бачив,
Та пам`ятаю наші дні.
А час у пам`яті позначив
Обличчя й очі ті ясні.

Назавжди в пам`яті залишив
Твоє волосся і вуста.
За них я душу свою знищив,
Бо ти єдина, ти свята.

Тебе безмірно покохавши,
Я ладен був на все піти
І, сумніви повідкидавши,
Я думав - це вже назавжди.

Хотів з тобою розділити
Своє велике почуття,
З тобою разом полетіти,
Стрибнувши в прірву забуття.

Та розійшлися наші долі
І стало темно навкруги.
Далекі ми тепер, як в морі
Два протилежні береги.

19.01.1999


Рецензии