Я хочу миру на земл

***

Я хочу миру на землі
І чистоти людських сердець.
Нехай дорослі і малі
Все зло позводять нанівець.

Хай зникнуть смуток і печаль,
Біда людей хай обминає.
Нехай живе міцна, як сталь,
Любов, що в душах завжди сяє.

І навіть в темряві, вночі,
В часи, коли нема надії,
Ти не здавайся, не мовчи,
Добру присвячуй свої дії.

19.01.1999


Рецензии