Для кого я живу

***

Для кого я живу?
Кому пісні складаю?
І знов весну нову
Я з болем проводжаю.

Кому потрібен я?
І хто мене чекає?
Та доленька моя
Мене навіть не знає.

Покличе мене хто?
Чи знайдеться людина,
Що жде мене давно,
Яка для мене рідна?

Невже так назавжди
Самотній я залишусь?
Та знов цвітуть сади
І знову я надіюсь.

12.01.1999


Рецензии