Кому, як не тоб

***

Кому, як не тобі
Я все віддам життя?
Нема лише мені
В минуле вороття.

Кому, як не мені
Мовчати цілий вік?
Усі думки мої
Пливуть лише в твій бік.

Кому, як не тобі
Мене урятувати?
Але не хочеш ти
Мені руки подати.

Кому, як не мені
На тебе ображатись?
Проходять ночі й дні,
Щоб лиш тебе згадати.

10.01.1999


Рецензии