Я вам н коли не скажу

***

Я вам ніколи не скажу,
Про що я мрію, що бажаю.
Щоб душу вилити свою,
Я навіть слів таких не знаю.

Неговірливий, мовчазний,
Я все в собі завжди тримаю.
Маленький світ, оселю мрій
Я у собі охороняю.

Я вам ніколи не скажу,
У кого ключ від цього світу,
Та перейде світів межу
Людина, що її душа зігріта.

Тільки для неї я відкриюсь,
Довірю радощі й жалі.
Лиш їй навіки я довірюсь,
Про неї всі думки мої.

08.01.1999


Рецензии