Вставайте, люди, прокидайтесь

***

Вставайте, люди, прокидайтесь,
Розвійте свій одвічний сон,
За майбуття своє змагайтесь
І припиніть свій плач і стон.

За честь боріться, за свободу,
За небо синє, за жита.
Нехай найкраще для народу
Дістане наша боротьба.

Не бійтесь труднощів ніколи,
Завзято бийтеся зі злом
І, звоювавши свою волю,
Керуйтеся лише добром!

08.01.1999


Рецензии