Мененеманасвт, н

***

Мене нема на світі, ні,
Лиш тіло жевріє, гуляє,
Душа ж витає у пітьмі
І порятунку десь шукає.

В житті нічого визначного
Я не зробив ні на копійку,
Лише ховався від усього
В куток, в якусь тепленьку нірку.

Для мене ініціатива -
Порожній звук, це знали всі,
Що я людина неправдива,
Дурниці - всі думки мої.

Я хочу знову народитись
І жити для корисних справ.
Душі і тілу відродитись,
Напевно, час тепер настав.

07.01.1999


Рецензии