Я знаю, над я

***

Я знаю, є надія,
Хоч всі усе забули,
Здійсниться моя мрія -
Зустрітися з минулим.

Я раптом обернуся
У білого лелеку
І швидко повернуся
У ті часи далекі.

Я стану знов хлопчиськом
Звичайним і наївним,
Щоб подивитись нишком
На те, що було дивним.

Я знову пригадаю,
Як я добра навчився.
І точно тепер знаю,
Що я не помилився.

Як добре повернути
Дитинство незабутнє,
Та так не може бути,
Бо кличе нас майбутнє.

03.02.1999


Рецензии