Поговори з мною, мамо

***

Поговори зі мною, мамо,
Скажи, як далі жити,
Бо всі роки ці я так само
Тебе продовжую любити.

Порадь мені, моя матусю,
Як краще все зробити,
Що я тепер робити мушу,
Щоб все життя змінити.

Бо ти єдина в світі знаєш,
Який характер маю я.
В очах сім`ї ти відгадаєш -
Порада треба нам твоя.

Тобі я дякувати буду
Усе життя і кожну мить.
Де б я не був, я не забуду -
Чекає мама і не спить.

І, куди доля не закине
Мене за покликом моїм,
Чекає мати свого сина,
Дороги кличуть в рідний дім.

03.02.1999


Рецензии