Чому жорстокий св т
Чому жорстокий світ,
В якому я живу,
Чому страхіття слід
Існує на яву?
Чом небо і земля
Такі тужливо-сірі,
Чому людей нема,
А ходять лише звірі?
Чи зникло вже добро
З глибин людських сердець?
Невже воно давно
Пішло від людства геть?
І радості нема,
Мов хтось її украв.
Любов колись була,
Та їй кінець настав.
Ніхто тепер тобі
Не допоможе, знай.
Як будеш ти в біді,
Собі лиш довіряй.
02.02.1999
Свидетельство о публикации №110122204208