Якби усе залежало в д мене

***

Якби усе залежало від мене,
Коли б лиш я вирішувати міг,
Я б не змінив тоді поля зелені,
Людей би я не змінював усіх.

Якби усе мені лиш підкорялось,
Коли б лиш я робив би, що хотів,
То як раніше все б тоді лишалось -
І шурхіт трав, і подуви вітрів.

Якби усе чекало мого слова,
Коли б лиш я цим світом володів,
Тоді б залишилась земля казкова
І загадки незвіданих світів.

Якби усе могло б лише так бути,
Коли б лиш я міг думати за всіх,
Я лиш одне хотів би повернути -
Можливість знов прийти на твій поріг.

28.01.1999


Рецензии