Прив т, моя кохана

***

Привіт, моя кохана.
Невже це справді ти
Прийшла загоїть рану
Моєї самоти?

Невже тебе я бачу
Перед собою знов?
І я від щастя плачу -
Це ти, моя любов!

Нарешті ми зустрілись,
Я так тебе чекав.
Де всі жалі поділись,
Як я тебе впізнав?

Як добре, що нарешті
Ми будемо удвох
І розлучити, врешті,
Нас зможе тільки Бог...

Та раптом ти зникаєш
У сивій далені,
Бо ти, напевно, знаєш,
Що снилася мені.

26.01.1999


Рецензии