Ти нерозважливо зробила

***

Ти нерозважливо зробила,
Що знов покинула мене.
Ти поламала мої крила,
Змішавши радісне й сумне.

Та знаю я, чому так сталось,
Воно повинно бути так.
Мені лиш зникнути зосталось,
Бо я без тебе, як жебрак.

Я сам не можу існувати,
Не можу дихати й горіть,
Для мене буде все зникати,
Якщо ти підеш хоч на мить.

Ти нерозважливо зробила,
Пішла від мене назавжди.
Мене безжалісно убила
І не повернешся сюди!

26.01.1999


Рецензии