Вернись, мо кохання

***

Вернись, моє кохання,
Я так тебе чекаю.
Як вранішнє світання,
Без тебе помираю.

Не хочу більше жити -
Тебе немає поряд.
Не вмію вже радіти,
Бо твій не бачу погляд.

Не можу я сміятись,
Бо ти не біля мене.
І звідки щастю взятись,
Коли в душі так темно?

Вернись, моє кохання,
Постукай у віконце,
Подивимось востаннє,
Як сходить вранці сонце!

26.01.1999


Рецензии