Чи зна те ви, люди

***

Чи знаєте ви, люди,
Хто я насправді є?
І що зі мною буде,
Яке життя моє?

Та ви не здогадались -
Я зовсім не такий.
Я добрий, вам здавалось,
А я насправді злий.

Ви думали, я сильний?
Не виправдать надій!
Бо я, як це не дивно,
Аж надто вже слабкий.

Ви кажете, ціную
Людей і їх життя?
Та я вас розчарую -
Існую тільки я!

Отож не сподівайтесь
Від мене ви добра,
Завжди мого старайтесь
Обходити двора.

21.01.1999


Рецензии