Дорога додому

Багата чи бідна,
В нужді чи в хоромах,
Та має людина
Дорогу додому.

Як цвіт зацвітає
В садку весняному,
Пташина шукає
Дорогу додому.

Стежки невідомі
І шлях незнайомий.
Знайдеш ти у втомі
Дорогу додому.

І вранішнє сонце
Хлопчині малому,
І в хаті віконце -
Дорога додому.

Не буду таїти,
Зізнаюсь у цьому -
Найкраще у світі -
Дорога додому.

08.01.1999


Рецензии