В сво му св т без над

***

В своєму світі без надії
Я знов залишився один.
Щоб змалювати мої мрії,
Не треба полотна картин.

Гучної музики не треба,
Щоб відтворити плач душі.
Нехай підноситься до неба
Любов, що вірна лиш тобі,

Нехай співають в небі зорі,
Щоб ти пізнала смуток мій,
Бо я один в своєму горі -
Ти не моя, а я лиш твій!

07.01.1999


Рецензии