Сапфо
І все, що в нас є - це наше.
Ти схожа на мене, я знаю.
Навчимось кохати інакше?
Нехай нас врятує розкутість!
Що хочеш тобі дозволю,
І ти... Щоб могли забутись
Цією незвичною грою.
Схвильовано щось шепочеш,
Я також це вперше відчую.
Ти згодна, скажи? А хочеш
Я перша тебе поцілую?
Свидетельство о публикации №110122108235
Осталась Ли 25.12.2010 21:37 Заявить о нарушении