Скарби...

Де розгубились ті скарби духовні,
Що наші предки їх несли в віки?
Спаплюжити зуміли віру -
Навішати на неї ярлики.

Амбіціями сповнені живем,
Будуєм грандіозні плани...
І тихо, непомітно для очей,
Руйнуються у душах храми...


Рецензии