Bedarbis

Sedi senis, kiausiai kliuksi,
O tarp zandu kazkas pupsi,
Dumai eina is ausu,
Zmones, duokit pinigu.

Subines pakelt negali,
Sako, skauda sanariai,
Dirbt nenori ir galvoja,
Kad kalti tik darbdaviai.


Рецензии