Схожа на мене

Ти схожа на мене, у дзеракалі тінь,
Ти схожа на інших в тумані видінь,
Ти схожа на сонце за хмарами злив,
Ти схожа на те, чим я бути не смів.

Ти можеш пробачити гордість мою,
Ти можеш мовчати за правду свою,
Ти можеш любити не лиш на словах,
Ти можеш, я знаю, відчути мій страх.

Я схожий на тебе, у дзеркалі тінь,
Я схожий на інших бездумних створінь,
Я схожий на сонце за хмарами зла,
Я схожий на те, чим сама ти була.

Я можу забути про гордість свою,
Я можу повірити в правду твою,
Я можу любити у серці й думках,
Я можу, ти знаєш, здолати цей страх.

27.04.2006


Рецензии