Спитай мене, котра година

***

Спитай мене, котра година,
Немов між іншим, підійди;
Як день минув, яка рутина
Мене закинула сюди.

Спитай ім’я і посміхнися,
Своє у відповідь скажи
І ненароком поділися
Журбою серця і душі.

Спитай мене, чи є кохання,
Чи я щасливий, відгадай.
І, може, на твої питання
Знайду я відповідь - чекай.

Спитай мене, хай стане страшно
Від цих невимушених фраз -
Я помічаю, як уважно
Ти в очі дивишся щораз.

Спитай мене, прошу, благаю,
А я мовчатиму - прости.
Спитай мене, хоч я не знаю
Насправді, що відповісти.

21.04.2006


Рецензии