Ну от все. Тепер усе ск нчилось

***

Ну от і все. Тепер усе скінчилось
І жовте листя пада за вікном.
Тобі й мені нічого не лишилось,
Як попрощатись з цим солодким сном.

Сьогодні ми ілюзію розбили
Про те, що разом щастя віднайшли.
Ці почуття давно ми розгубили.
Настала осінь, з нею і дощі.

Які наївні ми були з тобою,
Як простодушно вірили в любов.
Але тоді ми марили весною.
Я все життя не за тією йшов.

Тож треба нам без болю розлучитись,
Залишивши усі свої страхи,
У різні боки знову розлетітись,
Обравши вже нові життя шляхи.

01.02.1999


Рецензии