Моя молитва

До Тебе, Боже, закликаю,
Дорогу правди покажи.
Не хочу пекла, ані раю -
Себе знайти допоможи.

Почуй мене, коли так тихо
І гірко стало на душі,
Коли пророчать знову лихо
Чужих людей слова сухі.

Допоможи мені піднятись,
На ноги твердо стати лиш
І, щоб із силами зібратись,
Мене у скруті не залиш.

Молюся, Господи, до Тебе
І знаю, чуєш Ти мене.
Нехай же світлим стане небо
І сонце світить знов ясне!

12.05.1999


Рецензии