Знов оч волог й гаряч

***

Знов очі вологі й гарячі.
Я міцно тебе обійму.
Дивитись люблю, як ти плачеш,
Милуюсь, не знаю, чому.

Цієї жаданої миті
Мовчання розвіяне скрізь.
Немає солодше на світі
Твоїх діамантових сліз.

Кохання мого не згасити.
Повір - це усе не зі зла.
Як можу я серце розбити
Тієї, що з неба зійшла?

Я хочу, я буду втішати -
Краплини печалі зітру;
Тремтливі вуста цілувати -
І смуток у них заберу.

Скажи, що мені ти пробачиш -
Я мрію про тебе одну.
Дивитись люблю, як ти плачеш,
Милуюсь, не знаю, чому...

06.04.2006


Рецензии