Не можу згадати
Не можу згадати
Обличчя кохання
І слово останнє
Не можу забрати.
Не можу віддати
Ні краплі, ні миті,
З усього на світі
Не можу обрати.
Не можу забути
Холодного болю,
Надуману волю
Не можу відчути.
Не можу збагнути,
Туман огортає,
Душа замовкає -
Не можу так бути.
25.05.2006
Свидетельство о публикации №110122004928