Я хочу в рити

Я хочу вірити, хоч сам і не відчув,
Що є на світі і свобода, і кохання,
Що десь далеко хтось про мене не забув
І час лікує від самотності й страждання.

І що життя - це трохи більше, аніж сон,
І що слова - це не лише порожні звуки,
І що для щастя не існує заборон,
А після зустрічі не буде знов розлуки.

Я хочу вірити, почуйте, небеса!
Чому всі кажуть, що такого не буває?
Чому надія помирає і згаса?
Я хочу вірити у те, чого немає...

25.09.2004


Рецензии