Не ма значення

Не можу я знайти
Своїй душі пробачення -
Добро не має значення
І зло не має значення,
Нема куди іти.

Нікчемність перемог,
Безсилі звинувачення.
Життя не має значення,
І смерть не має значення
У світі багатьох.

Самотності листи,
Мовчання передбачення.
Слова не мають значення
І час не має значення,
А значиш тільки ти.

Кохання, наче борг -
Одвічне зауваження.
Цей біль не має значення,
Ніщо не має значення,
Коли ми знову вдвох.

30.08.2004


Рецензии