знову зустр ч випадкова

***

І знову зустріч випадкова,
Так невиразно, мимохідь.
Ми не промовили ні слова,
Спинивши погляди на мить.

Набігли спогади, як хвилі,
Блукає серце в почуттях.
Думки немов би заніміли
В твоїх розгублених очах.

Нам муки пристрасті відомі,
Тремтінням душі пройнялись,
Та ми вдали, що не знайомі
І в різні боки розійшлись...


18.04.2004


Рецензии