Божев льний

Я божевільний - ось у чому правда.
Я не боюсь своїх нахабних слів.
Я ще живий. Сьогодні, а не завтра,
Цією миттю жити я б хотів.

Я божевільний. Можна сумніватись.
Мені свого доводити не слід.
Чого тепер чекати і боятись,
Навіщо припиняти цей політ?

Я божевільний. Де мої кайдани?
Хто від безумства інших захистить?
Кому болять мої душевні рани?
Хто через мене уночі не спить?

Я божевільний. Звідки мені знати,
Де доля знову звалить мене з ніг?
Ніхто мене не змусить відступати,
Бо я себе самого переміг.

Я божевільний. Як же не здуріти?
Чи не безглуздо все, що я роблю?
Я божевільний. Як же мені жити,
Якщо так божевільно я люблю?

12.11.2003


Рецензии