Я замерзаю

Я замерзаю, кров холоне
І сонце падає червоне
За синій обрій, хмар стіну.
Тремтять мої холодні руки,
Немає світла, зникли звуки.
Я сам себе в думках замкну.

Нема куди себе подіти
І крижаний жорстокий вітер
Мені обличчя обпалив.
Так важко йти, немає сили,
Сніги на серце налетіли,
Я шлях додому загубив.

Навколо світ розмитих ліній
І сів на вії білий іній,
У голові нестерпний біль.
Землі не чують мої ноги
І обірвалися дороги,
Навкруг вирує заметіль.

Хай мрії стануть лиш словами,
Сховалось щастя за горами
І почуття мороз приспав.
Мені б дожити хоч до ранку,
Відкрити очі на світанку,
Щоб лід в душі моїй розтав.

29.10.2003


Рецензии