Чому?

Чому ти не любиш мене без причини,
Чому не говориш безглузді слова?
Про мене не згадуєш ти щохвилини,
Не мною забита твоя голова.

Чому ти не плачеш в подушку від горя,
Ховаючи сльози від світу всього?
Чому не така тобі випала доля,
Щоб марно чекати кохання мого?

І тихими ранками, і вечорами
Чому ти не мрієш про мене весь час?
Мені ти записки не пишеш віршами.
Чому промінь сонця для тебе не згас?

Мене ти не бачиш в своїх сновидіннях,
Зустрівшись зі мною, байдужо мовчиш.
Чому не клянеш ти своє невезіння,
Чому в безпорадності ти не кричиш?

Не видно тобі, що навколо все темне.
Чому ти не чуєш чиїсь голоси?
Чому не помреш від кохання до мене,
Чом душу Дияволу не продаси?

18.05.2003


Рецензии