Хвороба...

Хвороба,
Хвора істота,
Під каменями проймає до кісток.
Нарешті видряпав хоч шмат свободи.
Помер вождь,
Забули.
Помер цвіт,
Забули.
Помер день,
Забули.
Заблукали законсервовані мідії,
В світлих лабіринтах супермаркетів.
Не хворійте.

16.03.06.


Рецензии