Завмер перед св танком лист
Дрімала ніч в золі.
І я відчув неспинний ріст
Коріння у землі.
І я відчув, як сік - мов кров -
В деревах струменить.
У тім гаю, що над бугром...
Була то славна мить!
І зрозумів: одвічний рух -
Неспинний наче час -
В степу, у річці, у бору
Живе і живить нас.
Свидетельство о публикации №110121906125