тут порядкуjе...
Від димаря до зір над головою;
І я іду, іду слід за тобою -
У новий день і у нове буття.
Висить у клуні колесо стальне,
І дерев'яний обруч обрус стелить.
Сьогодні ще на млин... і перемелють,
А завтра вже само мо' промине.
Хиткі гринджоли прилаштуй до ніг,
Бо подають як наріжні скрижалі,
Пережили коли жалі стожалі,
То й перебудемо закланний сміх.
На колір неба вицвілу блакить
Накинуто морозяну китайку,
І листопад останню кида пайку
Рибацьку грудню на пришерхлий лід.
Упорядкуй буденність цю життя,
О святість зір над світу головою!
І я піду, піду слід за тобою,
До всепрощень, і до... всезабуття.
(16 листопада)
Свидетельство о публикации №110121910367