назавжди з тобою

серденько моє назавжди з тобою,
як назавжди з тобою земля...,
я здаюсь у полон без останнього бою,
і назавжди,...я тільки твоя...

я забула усе,всі думки ...,і на волю
відпускаю усє...Геть,...усі...!
я сприймаю лише тільки справжнюю долю,
ширим серцем,з надіею у душі...


Рецензии