Не пiдемо, друже, по снiгу

Не підемо, друже, по снігу,
Бо занадто білий цей сніг.
Як же ми в ненаписану книгу,
Покладемо скривавлений ніж?
Як же будемо йти серед мора -
Серед  мора живої руди.
Коли зірки сховалися в нори,
Коли вітер шепоче: не йди.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.