У мушлi

Ти плинеш крізь час повільно -
У мушлі, мов у колисці.
Самотня, бездумна, вільна,
Крихка, як забута пісня.

По мріях стікають будні,
Лишаючи плями смутку.
У насип надій даремних
Ти кидаєш нову грудку…

У мушлю життя наносить
Пісок сподівань i провини.
І сльози обличчя росять,
Випестуючи перлини.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.